Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. SNEL GELD is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Onze contacten

Gontardstrasse 17, 10178 Berlijn, Duitsland

NL FINANCIEN, serieuze en snelle toegang tot directe lening

Snelle bevestiging, zelfs als andere organisaties u al “nee” hebben gezegd.

Onze belofte

Gratis garantie: krediet zonder verborgen kosten

Met uw gratis leningaanvraag krijgt u altijd de lening die u wilt, zonder verborgen kosten. Gegarandeerd.

Er zijn al meer dan 300.000 leningen uitbetaald

Jarenlange ervaring helpt onze tevreden klanten in heel Europa

Service goedgekeurd door regelgevers

Zeer goed krediet: Bon-kredit klantenservice is getest en gecertificeerd door TÜV.

Perfecte beoordeling op beoordelingsplatforms

Al jaren 5 gouden sterren voor goede kredietwaardigheid op onafhankelijke consumentenportalen - dankzij meer dan 99% positieve beoordelingen.

Leningen uitbetaald

NL FINANCIEN regelt uw BETALING. Wat onze klanten met hun geld doen, is naar eigen goeddunken.

Onze klantbeoordelingen

Echte leners vertellen over hun kredietervaringen voor de camera.

Actuele klantrecensies op onze platforms

Zeer bevredigende eerste ervaring, aangenaam verrast door de beschikbaarheid en het reactievermogen van de professional. Ik heb NL FINANCIEN al aanbevolen en ik zal niet aarzelen om NL FINANCIEN opnieuw aan te bevelen voor een hypotheekonderzoek.
Cynthia Hans
Een zeer attente makelaar, zeer aangenaam en altijd snel bereikbaar, gaf me alle antwoorden op mijn vragen en hielp vooral om mijn project te realiseren, een dikke merci aan NL FINANCIEN…. !!!!
Julia Clarke
Zeer professionele makelaar, uiterst responsief. Hij wist meteen naar welke bank hij me moest verwijzen om het beste banktarief te krijgen volgens mijn beroepscategorie en mijn project. Ik raad het ten sterkste aan.
Jacob Adams

★★★★★

“Ik vond vooral de eenvoudige en snelle behandeling geweldig. NL FINANCIEN heeft me echt geholpen – zoals beloofd in de leningcalculator!

★★★★★

“NL FINANCIEN gaf ons zeer beleefd en snel advies en hielp ons op een onbureaucratische manier. Krediet natuurlijk zonder verborgen kosten, zoals beloofd!

★★★★★

“De medewerkers van NL FINANCIEN waren vriendelijk, deskundig en heel snel. Ik kreeg mijn lening op afbetaling snel, zonder complicaties en zonder kosten vooraf. Gewoon goed!”

★★★★★

“NL FINANCIEN werkt goed en komt zijn afspraken na. Mijn krediet werd snel en gemakkelijk onderhandeld en natuurlijk in de vorm van een lening op afbetaling zonder verborgen kosten.

★★★★★

“Uitstekende service van NL FINANCIEN! Ik voelde me de hele tijd goed geadviseerd en zou op elk moment terugkeren naar NL FINANCIEN. Kreeg snel mijn geld in de vorm van een tegoed.

★★★★★

“NL FINANCIEN heeft me geholpen om snel en zonder vooruitbetaling een goede lening te krijgen. Zoals beloofd kreeg ik mijn lening op afbetaling zonder kosten vooraf. Hartelijk bedankt!”