Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. SNEL GELD is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Onze contacten

Gontardstrasse 17, 10178 Berlijn, Duitsland

Gebruiksvoorwaarden

Het verwerken en maken van een offerte is voor mij kosteloos. Ook als ik weiger, maak ik geen kosten.

Ik machtig het financierings- / financieringsmatchingbedrijf om het verzoek door te sturen naar banken en makelaars van hun keuze, op voorwaarde dat de gewenste lening of alternatief kan worden verkregen. Als het krediet wordt goedgekeurd, ontvang ik een gratis offerte met alle noodzakelijke voorwaarden. Ik kan vrij beslissen over dit aanbod. Indien een senior lening zonder kredietbureau niet mogelijk is, zijn wij het erover eens dat de banken het recht hebben, voor zover dit nodig is ter bescherming van het gerechtvaardigd belang (in individuele gevallen na afweging van de te beschermen belangen), informatie, in het bijzonder een onderzoek bij SCHUFAHolding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden. Ik onthef de bank in dit verband van het bankgeheim. Verder ga ik ermee akkoord dat de bank het recht heeft om mijn Schufa-persoonsgegevens door te geven aan de financiële beursvennootschap en haar medewerkers met het oog op verder advies. Schufa-informatie kan ook beschikbaar worden gesteld aan elke mede-aanvrager van de leningaanvraag. Ik machtig ook de financiële beursvennootschap om eventuele discrepanties tussen het Schufa-rapport en mijn gegevens bij de bank op te helderen.

Als onderdeel van de geplaatste bestelling wordt het verzoek aan de partners doorgegeven op voorwaarde dat zij de gewenste lening krijgen. Daarbij gaat NL FINANCIEN vooraf na welke van de partners de beste mogelijkheden en voorwaarden biedt om zo tot een optimaal resultaat te komen in het gewenste krediet van de klant. De overdracht is meestal exclusief en de corresponderende partner wordt altijd naar de klant genoemd. Indien het gewenste aanbod niet kan worden verkregen of indien de wens van de klant moet wijzigen, kan NL FINANCIEN in individuele gevallen ook een andere partner inschakelen. De klant wordt dan ook geïnformeerd.

Online geschillenbeslechting (Art. 14(1) ODR-verordening): De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting op ec.europa.eu/consumers/odr/.

Consumenten Arbitrage Commissie
NL FINANCIEN neemt niet deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een consumentengeschillencommissie.