Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. SNEL GELD is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Onze contacten

Gontardstrasse 17, 10178 Berlijn, Duitsland

Onmiddellijk krediet zonder verborgen kosten.

Snelle bevestiging, zelfs als andere organisaties u al “nee” hebben gezegd.


Leenrente 3,00%, vast voor de gehele looptijd, effectieve jaarlijkse rente: maximaal 3,00%, netto leenbedrag: 1.000 – 500.000 euro, contractduur: 6 – 360 maanden. Representatief voorbeeld: kredietrente 3% vast voor de gehele looptijd, netto kredietbedrag: 10.000 euro, contractduur: 72 maanden, maandelijkse aflossing: 151,94 euro, totale rentekosten: 939,45 euro, totale aflossing (inclusief alle kosten): 10939,45 euro

Verhuislening: de belangrijkste feiten op een rij

Wat is een verhuislening?

De verhuislening is een begeleiding bij uw verhuizing. Er kunnen veel redenen zijn om te verhuizen. Veranderen van baan en samenwonen met uw partner zijn de meest voorkomende redenen om te verhuizen. Vaak gaat dit ook niet vanzelf; keer op keer gebeurt het dat de eigenaar zijn eigen behoeften registreert. Aan een verhuizing zijn in alle gevallen kosten verbonden. De verhuislening is hier de juiste ondersteuning, want verhuizen brengt een aantal kosten met zich mee en u kunt op deze manier – zonder eigen vermogen – een verhuizing financieren. Qua leenvorm is de verhuislening een klassieke lening op afbetaling. Mogelijke leenbedragen beginnen over het algemeen in het driecijferige bereik, maar mobiele leningen in het midden van vier cijfers worden ook toegekend. De kosten van een verhuislening kunnen bijzonder aantrekkelijk zijn met de momenteel lage rentetarieven. Een vervroegd krediet is daarom een slim alternatief voor de dure roodstandfaciliteit. Anderzijds kunt u ook een autolening afsluiten in de vorm van een gewone lening op afbetaling. Als u gebruik maakt van de dienst NL-FINANCIEN.COM heeft u niet meer werk dan bij dealerfinanciering, aangezien wij de gratis leningvergelijking voor u uitvoeren en u de offerte met de beste voorwaarden toesturen. De financiering van de auto wordt dan afgehandeld door een onafhankelijke bank, dat is het goedkoopste alternatief. Banken kennen gunstige voorwaarden toe omdat de auto als onderpand dient en zo uw kredietwaardigheid verhoogt. In dat geval is het geleende bedrag geoormerkt, dat wil zeggen dat het alleen kan worden gebruikt voor de aankoop van een auto. Als er problemen zijn met de aflossing, kan de auto worden verkocht en kan het geleende bedrag worden terugbetaald. Leningen bemiddeld door NL-FINANCIEN.COM daarentegen worden niet beïnvloed en u kunt het leenbedrag vrij gebruiken.

Wat kan ik financieren met een verhuislening?

Bij een verhuizing krijgt u te maken met veel kostenfactoren, die al snel kunnen oplopen tot enkele duizenden euro’s:

Borg voor een nieuw appartement
Dubbele huur
Eventuele commissiekosten voor makelaars
Kosten voor een verhuisbedrijf of een huurauto
Nieuw meubilair en verlichtingsarmaturen
Alle overheidsheffingen
Eventuele verbouwingskosten van het oude en/of nieuwe appartement
Vooral de huurwaarborg en eventuele provisie zijn belangrijk. Daarnaast ben je voor veel verhuizingen afhankelijk van de hulp van een verhuisbedrijf als de verhuizing door het halve land leidt of als behulpzame vrienden geen tijd hebben.

Nieuwe meubels zijn meestal sowieso nodig. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen het moeilijk vinden om een ​​verhuizing uit eigen zak te betalen. Juist voor dergelijke gevallen zijn er verhuisleningen in het leven geroepen.

Het fijne van een verhuislening is dat je helemaal flexibel bent. De verhuislening die nl-financien.com u geeft, wordt niet beïnvloed. U kunt er dus voor alle gemaakte kosten gebruik van maken.

Als u na uw verhuizing een deel van het geleende bedrag overhoudt, kunt u daarmee bijvoorbeeld uw volgende vakantie gewoon betalen. De verhuislening is vrijblijvend en is daarom de ideale ondersteuning tijdens een verhuizing.

Vraag direct uw goedkope geldlening aan

De belangrijkste vragen over uw krediet

Voorwaarden voor een lening met NL FINANCIEN® :

– Leeftijd: meerderjarig zijn
– Europese residentie
– Regelmatig inkomen (werknemers, ambtenaren, gepensioneerden, zelfstandigen)
– Mensen zonder vast inkomen (werklozen, Hartz IV, ondernemers, studenten, huisvrouwen) hebben een tweede medeaanvrager nodig die aan bovenstaande criteria voldoet.

Een negatieve kredietscore is meestal geen probleem bij NL FINANCIEN®.

Om uw lening goed te keuren, heeft de bank een bewijs van recent inkomen nodig. Dit kunnen loonstrookjes of pensioenstrookjes zijn. Soms wordt u ook gevraagd naar bankafschriften met uw salarisgegevens. Als er andere documenten nodig zijn, ontvangt u een bericht van uw persoonlijke kredietexpert.

Desgewenst kunt u alle documenten heel eenvoudig en snel fotograferen met uw smartphone en de foto’s uploaden via onze beveiligde server.

Je hebt recht op een snelle verwerking!
Daarom verwerkt NL FINANCIEN uw aanvraag binnen 2 uur. U ontvangt binnen één dag een gratis schriftelijk kredietaanbod per post of e-mail.

Als er intensieve onderhandelingen met onze bankpartners nodig zijn, kan dit in sommige gevallen twee tot drie werkdagen duren. Als u het kredietaanbod aanvaardt, kan uw geld binnen één tot twee werkdagen op uw rekening worden gestort.

NL FINANCIEN helpt haar klanten aan leningen vanaf 2%* effectieve jaarlijkse rente. U ontvangt gratis het beste aanbod van maximaal 20 banken in Duitsland en het buitenland, individueel samengesteld en zonder enige verplichting voor u. Het is gegarandeerd.

*Kredietpercentage van 2,75%-15,49% (afhankelijk van de kredietwaardigheid) vast voor de gehele looptijd, jaarlijks kostenpercentage: 2,79% tot maximaal 15,99%, netto kredietbedrag: 1.000 – 100.000 euro, contractduur: 12 – 120 maanden.

Representatief voorbeeld: Debetrentevoet 7,98% vast voor de gehele looptijd, Jaarlijks kostenpercentage: 8,29%, Netto kredietbedrag: 10.000 euro, Contractduur: 72 maanden, Maandelijkse termijnen: 175,29 euro, Totale rentekosten: 2.620,68 euro, Totale aflossing (inclusief alle kosten): 12.620,68 euro.

Test ons en ervaar het zelf: Ontvang nu een eerlijke en absoluut gratis offerte voor uw onmiddellijke krediet!

– Onmiddellijke leningen tot EUR 300 000
– Mogelijkheid tot aanvullende leningen tot EUR 50 000 bovenop bestaande verplichtingen
– Leningen zelfs in moeilijke gevallen (geen bewijs van lening)
– Snelle leningen ook voor gepensioneerden tot 80 jaar
– Kleine leningen vanaf EUR 1.000
– Woningkredieten tot EUR 1.000.000. Ook zonder eigen middelen.

Het is gratis! NL FINANCIEN® garandeert dat het 100% werkt zonder verborgen kosten. Met jarenlange ervaring, meer dan 300.000 uitbetaalde kredieten en een gecontroleerde en gereguleerde dienstverlening zijn wij een van de meest gevestigde kredietbemiddelaars in de Europese landen.

Een bankcommissie voor NL FINANCIEN. is alleen verschuldigd als het krediet is goedgekeurd en uitbetaald. Als er geen lening wordt verstrekt, is er geen vergoeding verschuldigd.

NL FINANCIEN is volledig onafhankelijk van de grote groepsbanken waarvan de goedkeuringsprocedures vaak rigide zijn. Onze kredietdeskundigen hebben veel contacten met financieringspartners. Zelfs bestaande kredieten spelen vaak slechts een ondergeschikte rol.

Dit betekent dat wij onze bankpartners vaak zover krijgen dat zij instemmen, zelfs wanneer anderen “nee” zeggen. Daarom is uw gratis aanvraag bij NL FINANCIEN de moeite waard, ook als bijvoorbeeld uw gebruikelijke bank uw kredietaanvraag al heeft afgewezen.