Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. SNEL GELD is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Onze contacten

Gontardstrasse 17, 10178 Berlijn, Duitsland

Vakantielening met en zonder kredietscore check

Financier uw droomvakantie tegen lagere kosten


Vakantietegoed: de belangrijkste feiten op een rij

Met een vakantietegoed financiert u uw vakantie voordeliger.

Vakantiefinanciering wordt vaak gebruikt om een ​​droomhuwelijksreis mogelijk te maken.

U kunt met onze vakantielening vrij de bestemming bepalen, zodat u individueel het gewenste reisland kunt kiezen.

U kunt zelfs vakantieleningen van NL FINANCIEN ontvangen bij een negatief kredietbureau, zelfs als andere aanbieders uw leningaanvraag al hebben afgewezen.

U kunt zelfs vakantieleningen van Bon-Kredit ontvangen bij een negatief kredietbureau, zelfs als andere aanbieders uw leningaanvraag al hebben afgewezen.

Wat is een vakantielening?

Wil je op vakantie, maar is het reisbudget laag? Betaal je vakantie dus gewoon in termijnen! Met een vakantielening van NL FINANCIEN boekt u nu uw droomvakantie en betaalt u later in kleine termijnen. Het werkt ook met een negatief kredietbureau en zelfs als anderen al een lening hebben geweigerd. U kunt uw vakantie zelfs in termijnen financieren zonder kredietbureaus. Onze kredietexperts kijken graag gratis voor u welke route naar uw droomvakantie voor u de beste is. Neem vijf minuten de tijd om uw vakantielening online aan te vragen, met of zonder Schufa - en wij doen de rest voor u. Je kent het vast ook wel: je werkt het hele jaar door en hebt nog steeds niet genoeg geld voor een leuke reis. NL FINANCIEN betekent: u heeft uw vakantie verdiend. En je hebt recht op rust. Daarom werken onze professionals op het gebied van reisleningen hard om uw vakantiedromen waar te maken. Met een eerlijke vakantielening van NL FINANCIEN betaalt u uw droomvakantie in overzichtelijke termijnen. En dankzij de nog altijd erg lage rente is het momenteel bijzonder de moeite waard.

Droomreis

Wilt u ontspannen of naar een ver land gaan dat u altijd onbereikbaar leek omdat u niet genoeg geld had? Probeer dan de NL-FINANCIEN.COM vakantielening.

Onze goedkope vakantiefinanciering blijft onaangetast, dus u kunt zelf bepalen hoe lang en naar welk vakantieland u wilt reizen!

U krijgt 100% van het totale bedrag van uw vakantietegoed op uw rekening gestort en kunt er vervolgens vrij over beschikken.

Huwelijksreis

Misschien wel de belangrijkste en meest betekenisvolle reis in ieders leven is de huwelijksreis. Maar vooral de beroemde huwelijksreis kan duur zijn. Helaas kan niet iedereen het betalen. Als familieleden ook niet kunnen helpen, is een vakantielening aan te raden.

Hiermee begin je het eerste huwelijksjaar zonder geldzorgen en breng je samen een adembenemende tijd door in je favoriete land. Huwelijksreizen worden vaak gefinancierd met een lening.

Educatief pad

Onderwijs is belangrijk. Niet alleen het leren kennen van andere culturen en andere mensen, maar ook de mogelijkheid om een ​​andere taal te leren kan onverwachte deuren openen – niet alleen privé, maar ook professioneel. Een verblijf in het buitenland is vaak absoluut noodzakelijk om je eigen CV te laten opvallen tussen andere sollicitanten.

Maar een verblijf van meerdere weken of zelfs maanden in het buitenland kan duur zijn. Ook dan kan een vakantielening u helpen en een investering zijn in uw eigen toekomst.

De belangrijkste vragen over uw krediet

Voorwaarden voor een lening met NL FINANCIEN® :

– Leeftijd: meerderjarig zijn
– Europese residentie
– Regelmatig inkomen (werknemers, ambtenaren, gepensioneerden, zelfstandigen)
– Mensen zonder vast inkomen (werklozen, Hartz IV, ondernemers, studenten, huisvrouwen) hebben een tweede medeaanvrager nodig die aan bovenstaande criteria voldoet.

Een negatieve kredietscore is meestal geen probleem bij NL FINANCIEN®.

Om uw lening goed te keuren, heeft de bank een bewijs van recent inkomen nodig. Dit kunnen loonstrookjes of pensioenstrookjes zijn. Soms wordt u ook gevraagd naar bankafschriften met uw salarisgegevens. Als er andere documenten nodig zijn, ontvangt u een bericht van uw persoonlijke kredietexpert.

Desgewenst kunt u alle documenten heel eenvoudig en snel fotograferen met uw smartphone en de foto’s uploaden via onze beveiligde server.

Je hebt recht op een snelle verwerking!
Daarom verwerkt NL FINANCIEN uw aanvraag binnen 2 uur. U ontvangt binnen één dag een gratis schriftelijk kredietaanbod per post of e-mail.

Als er intensieve onderhandelingen met onze bankpartners nodig zijn, kan dit in sommige gevallen twee tot drie werkdagen duren. Als u het kredietaanbod aanvaardt, kan uw geld binnen één tot twee werkdagen op uw rekening worden gestort.

NL FINANCIEN helpt haar klanten aan leningen vanaf 2%* effectieve jaarlijkse rente. U ontvangt gratis het beste aanbod van maximaal 20 banken in Duitsland en het buitenland, individueel samengesteld en zonder enige verplichting voor u. Het is gegarandeerd.

*Kredietpercentage van 2,75%-15,49% (afhankelijk van de kredietwaardigheid) vast voor de gehele looptijd, jaarlijks kostenpercentage: 2,79% tot maximaal 15,99%, netto kredietbedrag: 1.000 – 100.000 euro, contractduur: 12 – 120 maanden.

Representatief voorbeeld: Debetrentevoet 7,98% vast voor de gehele looptijd, Jaarlijks kostenpercentage: 8,29%, Netto kredietbedrag: 10.000 euro, Contractduur: 72 maanden, Maandelijkse termijnen: 175,29 euro, Totale rentekosten: 2.620,68 euro, Totale aflossing (inclusief alle kosten): 12.620,68 euro.

Test ons en ervaar het zelf: Ontvang nu een eerlijke en absoluut gratis offerte voor uw onmiddellijke krediet!

– Onmiddellijke leningen tot EUR 300 000
– Mogelijkheid tot aanvullende leningen tot EUR 50 000 bovenop bestaande verplichtingen
– Leningen zelfs in moeilijke gevallen (geen bewijs van lening)
– Snelle leningen ook voor gepensioneerden tot 80 jaar
– Kleine leningen vanaf EUR 1.000
– Woningkredieten tot EUR 1.000.000. Ook zonder eigen middelen.

Het is gratis! NL FINANCIEN® garandeert dat het 100% werkt zonder verborgen kosten. Met jarenlange ervaring, meer dan 300.000 uitbetaalde kredieten en een gecontroleerde en gereguleerde dienstverlening zijn wij een van de meest gevestigde kredietbemiddelaars in de Europese landen.

Een bankcommissie voor NL FINANCIEN. is alleen verschuldigd als het krediet is goedgekeurd en uitbetaald. Als er geen lening wordt verstrekt, is er geen vergoeding verschuldigd.

NL FINANCIEN is volledig onafhankelijk van de grote groepsbanken waarvan de goedkeuringsprocedures vaak rigide zijn. Onze kredietdeskundigen hebben veel contacten met financieringspartners. Zelfs bestaande kredieten spelen vaak slechts een ondergeschikte rol.

Dit betekent dat wij onze bankpartners vaak zover krijgen dat zij instemmen, zelfs wanneer anderen “nee” zeggen. Daarom is uw gratis aanvraag bij NL FINANCIEN de moeite waard, ook als bijvoorbeeld uw gebruikelijke bank uw kredietaanvraag al heeft afgewezen.