Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. SNEL GELD is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Onze contacten

Gontardstrasse 17, 10178 Berlijn, Duitsland

GOEDKOPE KREDIETEN

Onmiddellijk krediet met lage rentetarieven, zelfs met een slechte kredietscore


Gratis garantie: krediet zonder verborgen kosten

Met uw gratis leningaanvraag kunt u eenvoudig de lening krijgen die u wilt, zonder kosten vooraf. Gegarandeerd.

Er zijn al meer dan 200.000 leningen uitbetaald

Onze jarenlange ervaring helpt onze tevreden klanten uit heel Europa.

Flexibele betaling

Bespaar op rente en verkort de aflossingsperiode door betalingen te doen volgens een budget dat bij u past.

Leningen snel en goedkoop

Goedkope leningen zijn al enkele jaren de specialiteit van nl-financien.com . We kunnen u helpen, zelfs als anderen al hebben geweigerd. Omdat goedkope leningen niet alleen beschikbaar zijn met een optimale kredietscore, maar ook in moeilijke gevallen.

De leningen die je krijgt met behulp van nl-financien.com zijn niet alleen goedkoop, ze staan ​​ook razendsnel op je rekening. Steeds weer verbazen enthousiaste klanten zich erover hoe weinig tijd er zit tussen het aanvragen van een gratis lening en het terugbetalen van de lening. Als alle documenten compleet zijn, kan het hele proces binnen enkele dagen worden afgerond.

Waarom leningen zo goedkoop zijn

Leningaanbiedingen van nl-financien.com hoeven geen vergelijking te vrezen. Als je de voorwaarden vergelijkt met die van andere aanbieders, zul je zien dat nl-financien.com in veel gevallen ook daadwerkelijk de goedkoopste lening vindt. Waarom is dat? Waarom loopt nl-financien.com zo vaak voor op de rente? U vindt het antwoord in de bijzondere manier waarop onze kredietexperts werken. nl-financien.com is geen bank en verstrekt zelf geen krediet. Het is onze taak om de voorwaarden van veel banken en kredietverstrekkers te vergelijken - en zo de goedkoopste lening voor u te vinden. nl-financien.com is niet aangesloten bij een bank en hoeft u daarom geen specifieke lening aan te bevelen. In plaats daarvan controleren onze kredietexperts met vier decennia ervaring altijd precies welke oplossing voor u de beste is. Daarom hebben wij geen kant-en-klare offertes uit de la, alleen individueel opgemaakte leningsvoorstellen. Onze kredietprofessionals weten waar ze voor welke klant de goedkoopste lening kunnen krijgen. En dan vragen ze het heel specifiek aan deze banken. Indien nodig worden maximaal 20 verschillende financiële instellingen meegenomen in de zoektocht. Het is een echte service die u maximale voordelen oplevert. Het sterke punt: nl-financien.com werkt altijd voor u zonder verborgen kosten. U hoeft dus geen cent te betalen om uw gepersonaliseerde offerte met goedkoop krediet te krijgen.

Drie stappen voor uw goedkope lening

Bij nl-financien.com is alles erop gericht om uw leningaanvraag snel en efficiënt af te handelen. In slechts drie stappen krijgt u zo snel mogelijk de lening die u wilt:

U stuurt uw gratis en vrijblijvende leenaanvraag naar onze website.

Onze kredietexperts zoeken voor u de beste lening en sturen u een schriftelijk aanbod.

U levert het getekende leencontract in en na de eindcontrole brengt u het leenbedrag in rekening.

Vraag direct uw goedkope geldlening aan

De belangrijkste vragen over uw krediet

Voorwaarden voor een lening met NL FINANCIEN® :

– Leeftijd: meerderjarig zijn
– Europese residentie
– Regelmatig inkomen (werknemers, ambtenaren, gepensioneerden, zelfstandigen)
– Mensen zonder vast inkomen (werklozen, Hartz IV, ondernemers, studenten, huisvrouwen) hebben een tweede medeaanvrager nodig die aan bovenstaande criteria voldoet.

Een negatieve kredietscore is meestal geen probleem bij NL FINANCIEN®.

Om uw lening goed te keuren, heeft de bank een bewijs van recent inkomen nodig. Dit kunnen loonstrookjes of pensioenstrookjes zijn. Soms wordt u ook gevraagd naar bankafschriften met uw salarisgegevens. Als er andere documenten nodig zijn, ontvangt u een bericht van uw persoonlijke kredietexpert.

Desgewenst kunt u alle documenten heel eenvoudig en snel fotograferen met uw smartphone en de foto’s uploaden via onze beveiligde server.

Je hebt recht op een snelle verwerking!
Daarom verwerkt NL FINANCIEN uw aanvraag binnen 2 uur. U ontvangt binnen één dag een gratis schriftelijk kredietaanbod per post of e-mail.

Als er intensieve onderhandelingen met onze bankpartners nodig zijn, kan dit in sommige gevallen twee tot drie werkdagen duren. Als u het kredietaanbod aanvaardt, kan uw geld binnen één tot twee werkdagen op uw rekening worden gestort.

NL FINANCIEN helpt haar klanten aan leningen vanaf 2%* effectieve jaarlijkse rente. U ontvangt gratis het beste aanbod van maximaal 20 banken in Duitsland en het buitenland, individueel samengesteld en zonder enige verplichting voor u. Het is gegarandeerd.

*Kredietpercentage van 2,75%-15,49% (afhankelijk van de kredietwaardigheid) vast voor de gehele looptijd, jaarlijks kostenpercentage: 2,79% tot maximaal 15,99%, netto kredietbedrag: 1.000 – 100.000 euro, contractduur: 12 – 120 maanden.

Representatief voorbeeld: Debetrentevoet 7,98% vast voor de gehele looptijd, Jaarlijks kostenpercentage: 8,29%, Netto kredietbedrag: 10.000 euro, Contractduur: 72 maanden, Maandelijkse termijnen: 175,29 euro, Totale rentekosten: 2.620,68 euro, Totale aflossing (inclusief alle kosten): 12.620,68 euro.

Test ons en ervaar het zelf: Ontvang nu een eerlijke en absoluut gratis offerte voor uw onmiddellijke krediet!

– Onmiddellijke leningen tot EUR 300 000
– Mogelijkheid tot aanvullende leningen tot EUR 50 000 bovenop bestaande verplichtingen
– Leningen zelfs in moeilijke gevallen (geen bewijs van lening)
– Snelle leningen ook voor gepensioneerden tot 80 jaar
– Kleine leningen vanaf EUR 1.000
– Woningkredieten tot EUR 1.000.000. Ook zonder eigen middelen.

Het is gratis! NL FINANCIEN® garandeert dat het 100% werkt zonder verborgen kosten. Met jarenlange ervaring, meer dan 300.000 uitbetaalde kredieten en een gecontroleerde en gereguleerde dienstverlening zijn wij een van de meest gevestigde kredietbemiddelaars in de Europese landen.

Een bankcommissie voor NL FINANCIEN. is alleen verschuldigd als het krediet is goedgekeurd en uitbetaald. Als er geen lening wordt verstrekt, is er geen vergoeding verschuldigd.

NL FINANCIEN is volledig onafhankelijk van de grote groepsbanken waarvan de goedkeuringsprocedures vaak rigide zijn. Onze kredietdeskundigen hebben veel contacten met financieringspartners. Zelfs bestaande kredieten spelen vaak slechts een ondergeschikte rol.

Dit betekent dat wij onze bankpartners vaak zover krijgen dat zij instemmen, zelfs wanneer anderen “nee” zeggen. Daarom is uw gratis aanvraag bij NL FINANCIEN de moeite waard, ook als bijvoorbeeld uw gebruikelijke bank uw kredietaanvraag al heeft afgewezen.