Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. SNEL GELD is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Onze contacten

Gontardstrasse 17, 10178 Berlijn, Duitsland

Financiering van een huis of een appartement met een hypotheek


Leenrente 3,00%, vast voor de gehele looptijd, effectieve jaarlijkse rente: maximaal 3,00%, netto leenbedrag: 1.000 – 500.000 euro, contractduur: 6 – 360 maanden. Representatief voorbeeld: kredietrente 3% vast voor de gehele looptijd, netto kredietbedrag: 10.000 euro, contractduur: 72 maanden, maandelijkse aflossing: 151,94 euro, totale rentekosten: 939,45 euro, totale aflossing (inclusief alle kosten): 10939,45 euro

Woonkrediet: de belangrijkste feiten op een rij

Vraag direct uw goedkope geldlening aan

Wat is een woonkrediet?

De hypotheek wordt ook wel vastgoedfinanciering, bouwkrediet of bouwfinanciering genoemd. Een woonkrediet is een lening die is bestemd voor een bepaald doel en wordt gebruikt om onroerend goed te financieren. Het maakt niet uit of het een nieuwbouw betreft of de aankoop van een huis of condominium. Slechts een handvol mensen kan het zich veroorloven om met eigen vermogen onroerend goed te kopen. Daarom zijn woningkredieten altijd de belangrijkste ondersteuning geweest om binnen uw eigen muren te verhuizen. Bij het afsluiten van een woonkrediet staan ​​de rentevoeten voor een lange periode vast. Dit wordt de vaste rente genoemd. Dit betekent dat u goed kunt plannen over vele jaren en niet in de war raakt door stijgende rentetarieven. De lening is gedekt door eigendom, dus banken zijn bereid aanzienlijk lagere rentetarieven te bieden. Als de debiteur de rente echter niet kan betalen, kan de uitlenende bank het actief verkopen en zo de uitstaande schuld terugbetalen.

Wat kan ik financieren met een hypotheek?

Als u van plan bent een huis te bouwen, kunt u de bouwlening gebruiken om de bouwkosten van het huis en de grond te financieren. U kunt het woonkrediet ook gebruiken om de tuinaanleg die bij de nieuwe woning hoort te betalen. Dit kan bijvoorbeeld bestratings- en tuinwerk zijn of een garage. Deze uitgaven moet u dus meenemen in de berekening van het leenbedrag. Indien u een reeds gebouwde woning koopt, kan de aankoopprijs uiteraard ook betaald worden met vastgoedfinanciering. Als het een ouder huis is, zijn renovatiemaatregelen meestal noodzakelijk. Ook hier kan de hypotheek de kosten van verbouwing en restauratie dekken.

Veelgestelde vragen over woningleningen:

veelgestelde vragen over woningfinanciering

Kan ik het woonkrediet ook gebruiken voor vervolgfinanciering?

Ja, u kunt ook voor vervolgfinanciering gebruik maken van de leenvergelijking van nl-financien.com. Na afloop van de rentevaste periode heeft u de mogelijkheid om de resterende schuld voor de woningfinanciering af te lossen met een nieuwe, voordelige lening, die wij voor u regelen. Ook hier kun je gebruik maken van alle voordelen van nl-financien.com – van de gratis lening aanvraag zonder opstartkosten tot de lening zonder Schufa.

Welke documenten heb ik nodig voor een woonkrediet?

Naast de gebruikelijke documenten voor een lening op afbetaling, zoals loonstroken en bankafschriften van de laatste maanden, moet u de documenten overleggen die nodig zijn voor het bouwen of kopen van een huis. Afhankelijk van de kredietverstrekker zijn er soms andere documenten nodig. Bij het versturen van de leningofferte voor vastgoedfinanciering zullen wij u ook informeren over de vereiste documenten.

Hoeveel lening kan ik krijgen voor het woonkrediet?

Bij nl-financien.com regelen wij voor u woonleningen van 50.000 tot 300.000 euro. Als bijzonderheid bieden wij de mogelijkheid dat de lening het hypotheekbedrag van de woning met EUR 50.000 kan overschrijden. Als u bijvoorbeeld een condominium wilt kopen met een hypotheekwaarde van 200.000 euro, kunt u een hypotheek krijgen van 250.000 euro.

Moet ik eigen vermogen verstrekken voor vastgoedfinanciering?

Overwaarde is zinvol voor een woonkrediet, maar is niet absoluut noodzakelijk. Ook zonder eigen vermogen kunt u via nl-financien.com een ​​vastgoedfinanciering krijgen. U profiteert echter van gunstigere voorwaarden als u een aanzienlijk deel van uw eigen vermogen inbrengt. Bovendien kunt u uw eigen vermogen verbeteren door uw eigen arbeid bij te dragen aan de bouw of renovatie van het huis.

Wat gebeurt er als het leenbedrag voor de woningfinanciering niet volledig is opgebruikt?

In sommige gevallen heeft u voor het bouwen van een huis minder geld nodig dan de hypotheek voorzag. Dan kunt u gebruikmaken van de gratis bijzondere vergoeding die wij voor u regelen. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te dragen. U kunt het geld ook voor andere doeleinden gebruiken en in termijnen terugbetalen zoals contractueel is overeengekomen.