Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. SNEL GELD is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Onze contacten

Gontardstrasse 17, 10178 Berlijn, Duitsland

Lening herschikken

Verminder betalingen door oude leningen te vervangen – zelfs met een negatief kredietbureau


Leenrente 3,00%, vast voor de gehele looptijd, effectieve jaarlijkse rente: maximaal 3,00%, netto leenbedrag: 1.000 – 500.000 euro, contractduur: 6 – 360 maanden. Representatief voorbeeld: kredietrente 3% vast voor de gehele looptijd, netto kredietbedrag: 10.000 euro, contractduur: 72 maanden, maandelijkse aflossing: 151,94 euro, totale rentekosten: 939,45 euro, totale aflossing (inclusief alle kosten): 10939,45 euro

Herschikken lening: Belangrijke informatie in één oogopslag!

Wat is een schuldsaneringslening?

Iedereen kan schulden maken. Soms ga je bewust schulden aan, bijvoorbeeld als je een lening hebt afgesloten om een ​​woning te kopen, maar soms zijn de schulden noodgedwongen. Als u bijvoorbeeld moet betalen voor een dure autoreparatie en naar de rekening-courantfaciliteit moet gaan voor uw lopende rekening, dan was dat zeker niet gepland - en zeker niet uw schuld! Het volgen van kosten is met name problematisch wanneer de rekening-courantfaciliteit is uitgeput. Want in tegenstelling tot conventionele leningen op afbetaling is de roodstandsrente relatief hoog. Uiteindelijk betekent dit: hoe langer u wacht met het vereffenen, hoe minder er op uw rekening staat, hoe meer het u gaat kosten! De situatie kan vergelijkbaar zijn met andere leningen. Omdat de kosten van leningen afhankelijk zijn van de rentetarieven. En ze kunnen snel veranderen.De evolutie van de rentevoeten wordt voornamelijk beïnvloed door de beslissingen van de Europese Centrale Bank (ECB). Simpel gezegd, de prime rate bepaalt de hoogte van de rente op een lening. Het mooie is dat de rente momenteel op een laag niveau staat. Slecht voor spaarders, maar goed voor mensen zoals jij die op zoek zijn naar een goedkope hypotheek! rente. Het is echter ook mogelijk om met een schuldsaneringslening meerdere leningen te activeren. Vooral wie een dure lening op afbetaling aan het aflossen is of zijn rekening-courantkrediet moet vereffenen, kan profiteren van de huidige lage rente! Dit wordt mogelijk gemaakt door de hierboven genoemde schuldsaneringslening, waarmee u vers geld ontvangt om oude schulden af ​​te lossen - en zo veel geld bespaart.

schuldenfrei

Sneller uit de schulden!

Bundelt u meerdere leningen tot één oversluitlening, dan heeft u de mogelijkheid om nieuwe randvoorwaarden te stellen. Als uw financiële situatie bijvoorbeeld is verbeterd sinds u voor het laatst een lening aanvraagde, kunt u de maandrente verhogen en/of de looptijd verkorten. U bent sneller van uw schulden af!

ueberblick-finanzen

Houd uw financiële situatie in de gaten!

Als je maar één oversluitlening hoeft te monitoren in plaats van meerdere losse leningen, dan wordt het voor jou makkelijker om je financiële situatie te monitoren, zodat je beter overzicht hebt en je maandelijkse financiële lasten beter kunt inschatten.

mehrgeld

Houd meer geld tot uw beschikking!

Als de oversluitlening goedkoper is dan de bestaande lening, d.w.z. als de rente lager is, betekent dit voor jou: meer geld per maand tot je beschikking en de mogelijkheid om nieuwe dromen te realiseren!

Vraag direct uw goedkope geldlening aan

De belangrijkste vragen over uw krediet

Voorwaarden voor een lening met NL FINANCIEN® :

– Leeftijd: meerderjarig zijn
– Europese residentie
– Regelmatig inkomen (werknemers, ambtenaren, gepensioneerden, zelfstandigen)
– Mensen zonder vast inkomen (werklozen, Hartz IV, ondernemers, studenten, huisvrouwen) hebben een tweede medeaanvrager nodig die aan bovenstaande criteria voldoet.

Een negatieve kredietscore is meestal geen probleem bij NL FINANCIEN®.

Om uw lening goed te keuren, heeft de bank een bewijs van recent inkomen nodig. Dit kunnen loonstrookjes of pensioenstrookjes zijn. Soms wordt u ook gevraagd naar bankafschriften met uw salarisgegevens. Als er andere documenten nodig zijn, ontvangt u een bericht van uw persoonlijke kredietexpert.

Desgewenst kunt u alle documenten heel eenvoudig en snel fotograferen met uw smartphone en de foto’s uploaden via onze beveiligde server.

Je hebt recht op een snelle verwerking!
Daarom verwerkt NL FINANCIEN uw aanvraag binnen 2 uur. U ontvangt binnen één dag een gratis schriftelijk kredietaanbod per post of e-mail.

Als er intensieve onderhandelingen met onze bankpartners nodig zijn, kan dit in sommige gevallen twee tot drie werkdagen duren. Als u het kredietaanbod aanvaardt, kan uw geld binnen één tot twee werkdagen op uw rekening worden gestort.

NL FINANCIEN helpt haar klanten aan leningen vanaf 2%* effectieve jaarlijkse rente. U ontvangt gratis het beste aanbod van maximaal 20 banken in Duitsland en het buitenland, individueel samengesteld en zonder enige verplichting voor u. Het is gegarandeerd.

*Kredietpercentage van 2,75%-15,49% (afhankelijk van de kredietwaardigheid) vast voor de gehele looptijd, jaarlijks kostenpercentage: 2,79% tot maximaal 15,99%, netto kredietbedrag: 1.000 – 100.000 euro, contractduur: 12 – 120 maanden.

Representatief voorbeeld: Debetrentevoet 7,98% vast voor de gehele looptijd, Jaarlijks kostenpercentage: 8,29%, Netto kredietbedrag: 10.000 euro, Contractduur: 72 maanden, Maandelijkse termijnen: 175,29 euro, Totale rentekosten: 2.620,68 euro, Totale aflossing (inclusief alle kosten): 12.620,68 euro.

Test ons en ervaar het zelf: Ontvang nu een eerlijke en absoluut gratis offerte voor uw onmiddellijke krediet!

– Onmiddellijke leningen tot EUR 300 000
– Mogelijkheid tot aanvullende leningen tot EUR 50 000 bovenop bestaande verplichtingen
– Leningen zelfs in moeilijke gevallen (geen bewijs van lening)
– Snelle leningen ook voor gepensioneerden tot 80 jaar
– Kleine leningen vanaf EUR 1.000
– Woningkredieten tot EUR 1.000.000. Ook zonder eigen middelen.

Het is gratis! NL FINANCIEN® garandeert dat het 100% werkt zonder verborgen kosten. Met jarenlange ervaring, meer dan 300.000 uitbetaalde kredieten en een gecontroleerde en gereguleerde dienstverlening zijn wij een van de meest gevestigde kredietbemiddelaars in de Europese landen.

Een bankcommissie voor NL FINANCIEN. is alleen verschuldigd als het krediet is goedgekeurd en uitbetaald. Als er geen lening wordt verstrekt, is er geen vergoeding verschuldigd.

NL FINANCIEN is volledig onafhankelijk van de grote groepsbanken waarvan de goedkeuringsprocedures vaak rigide zijn. Onze kredietdeskundigen hebben veel contacten met financieringspartners. Zelfs bestaande kredieten spelen vaak slechts een ondergeschikte rol.

Dit betekent dat wij onze bankpartners vaak zover krijgen dat zij instemmen, zelfs wanneer anderen “nee” zeggen. Daarom is uw gratis aanvraag bij NL FINANCIEN de moeite waard, ook als bijvoorbeeld uw gebruikelijke bank uw kredietaanvraag al heeft afgewezen.