Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. SNEL GELD is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Onze contacten

Gontardstrasse 17, 10178 Berlijn, Duitsland

Onmiddellijk krediet zonder kredietcontrole

Snelle bevestiging, zelfs als andere organisaties u al “nee” hebben gezegd.


Leenrente 3,00%, vast voor de gehele looptijd, effectieve jaarlijkse rente: maximaal 3,00%, netto leenbedrag: 1.000 – 500.000 euro, contractduur: 6 – 360 maanden. Representatief voorbeeld: kredietrente 3% vast voor de gehele looptijd, netto kredietbedrag: 10.000 euro, contractduur: 72 maanden, maandelijkse aflossing: 151,94 euro, totale rentekosten: 939,45 euro, totale aflossing (inclusief alle kosten): 10939,45 euro

Goedkeuring zonder credit score check

Bij een krediet zonder kredietscorecontrole speelt de informatie over de kredietscore geen rol in de kredietbeoordeling.

Snelle en gemakkelijke betaling

U ontvangt uw tegoed direct op uw rekening zonder creditering - voor vrij gebruik.

Discrete behandeling dankzij ervaring

Zelfs in moeilijke tijden helpen wij u snel en discreet aan een comfortabel krediet, zonder dat u een kredietrapport nodig heeft. g

Kredieten zonder credit score check met NL FINANCIEN in één oogopslag

Onmiddellijke leningen voor Europese werknemers vanaf 18 jaar

Perfect onderpandkrediet: geen kredietinformatie en geen registratie in het kredietregister

Snelle betaling voor gratis gebruik (bijv. schuldsanering, vergoeding voor roodstand, vakantie, auto, meubilair...)

De opstelling van een offerte voor uw krediet zonder kredietscore is helemaal gratis

Een netwerk van competente partners

kredit-ohne-schufa

Machtiging zonder kredietwaardigheidscontrole

In het geval van krediet zonder verificatie van de kredietscore speelt de informatie over de verificatie van de kredietscore geen rol in de kredietbeoordeling. Het is mogelijk om krediet te krijgen ondanks de credit score check. Een negatieve vermelding in het kredietregister heeft niet noodzakelijkerwijs invloed op uw kredietaanvraag bij NL FINANCIEN.

Een negatieve vermelding in de kredietscore vermindert uw kansen om het krediet van uw keuze bij ons te verkrijgen niet. Wij controleren uw recht op een lening ondanks een slechte kredietwaardigheid.

kredit-auszahlung

Autorisatie zonder kredietcontrole

Snelle en gemakkelijke betaling
Het proces van het uitbetalen van uw krediet met NL FINANCIEN als kredietverstrekker is snel en eenvoudig. Als kredietnemer ontvangt u uw krediet rechtstreeks op uw rekening zonder dat u in het kredietregister wordt opgenomen en kunt u het geld gebruiken zoals u wilt.

Bijvoorbeeld voor schuldsanering, om een roodstand te compenseren, voor uw vakantie, voor een nieuwe auto, voor nieuwe meubels, enz. Credits

kredite-erfahrung

Discrete behandeling door ervaring

Als kredietverstrekker helpen wij u, ook in moeilijke tijden, om discreet en snel comfortabel krediet, zonder hypothecair krediet, te verkrijgen voor het bedrag dat u wenst. Bij ons heeft u de meest betrouwbare kredietverstrekker aan uw zijde om uw financiële situatie te verbeteren.

Uw gebruikelijke bank en uw werkgever weten niets over krediet zonder een kredietscorecontrole. Gebruik onze online applicatie voor een gratis kredietaanvraag en ontvang uw vrijblijvende kredietofferte.

De belangrijkste vragen over uw krediet

Voorwaarden voor een lening met NL FINANCIEN® :

– Leeftijd: meerderjarig zijn
– Europese residentie
– Regelmatig inkomen (werknemers, ambtenaren, gepensioneerden, zelfstandigen)
– Mensen zonder vast inkomen (werklozen, Hartz IV, ondernemers, studenten, huisvrouwen) hebben een tweede medeaanvrager nodig die aan bovenstaande criteria voldoet.

Een negatieve kredietscore is meestal geen probleem bij NL FINANCIEN®.

Om uw lening goed te keuren, heeft de bank een bewijs van recent inkomen nodig. Dit kunnen loonstrookjes of pensioenstrookjes zijn. Soms wordt u ook gevraagd naar bankafschriften met uw salarisgegevens. Als er andere documenten nodig zijn, ontvangt u een bericht van uw persoonlijke kredietexpert.

Desgewenst kunt u alle documenten heel eenvoudig en snel fotograferen met uw smartphone en de foto’s uploaden via onze beveiligde server.

Je hebt recht op een snelle verwerking!
Daarom verwerkt NL FINANCIEN uw aanvraag binnen 2 uur. U ontvangt binnen één dag een gratis schriftelijk kredietaanbod per post of e-mail.

Als er intensieve onderhandelingen met onze bankpartners nodig zijn, kan dit in sommige gevallen twee tot drie werkdagen duren. Als u het kredietaanbod aanvaardt, kan uw geld binnen één tot twee werkdagen op uw rekening worden gestort.

NL FINANCIEN helpt haar klanten aan leningen vanaf 2%* effectieve jaarlijkse rente. U ontvangt gratis het beste aanbod van maximaal 20 banken in Duitsland en het buitenland, individueel samengesteld en zonder enige verplichting voor u. Het is gegarandeerd.

*Kredietpercentage van 2,75%-15,49% (afhankelijk van de kredietwaardigheid) vast voor de gehele looptijd, jaarlijks kostenpercentage: 2,79% tot maximaal 15,99%, netto kredietbedrag: 1.000 – 100.000 euro, contractduur: 12 – 120 maanden.

Representatief voorbeeld: Debetrentevoet 7,98% vast voor de gehele looptijd, Jaarlijks kostenpercentage: 8,29%, Netto kredietbedrag: 10.000 euro, Contractduur: 72 maanden, Maandelijkse termijnen: 175,29 euro, Totale rentekosten: 2.620,68 euro, Totale aflossing (inclusief alle kosten): 12.620,68 euro.

Test ons en ervaar het zelf: Ontvang nu een eerlijke en absoluut gratis offerte voor uw onmiddellijke krediet!

– Onmiddellijke leningen tot EUR 300 000
– Mogelijkheid tot aanvullende leningen tot EUR 50 000 bovenop bestaande verplichtingen
– Leningen zelfs in moeilijke gevallen (geen bewijs van lening)
– Snelle leningen ook voor gepensioneerden tot 80 jaar
– Kleine leningen vanaf EUR 1.000
– Woningkredieten tot EUR 1.000.000. Ook zonder eigen middelen.

Het is gratis! NL FINANCIEN® garandeert dat het 100% werkt zonder verborgen kosten. Met jarenlange ervaring, meer dan 300.000 uitbetaalde kredieten en een gecontroleerde en gereguleerde dienstverlening zijn wij een van de meest gevestigde kredietbemiddelaars in de Europese landen.

Een bankcommissie voor NL FINANCIEN. is alleen verschuldigd als het krediet is goedgekeurd en uitbetaald. Als er geen lening wordt verstrekt, is er geen vergoeding verschuldigd.

NL FINANCIEN is volledig onafhankelijk van de grote groepsbanken waarvan de goedkeuringsprocedures vaak rigide zijn. Onze kredietdeskundigen hebben veel contacten met financieringspartners. Zelfs bestaande kredieten spelen vaak slechts een ondergeschikte rol.

Dit betekent dat wij onze bankpartners vaak zover krijgen dat zij instemmen, zelfs wanneer anderen “nee” zeggen. Daarom is uw gratis aanvraag bij NL FINANCIEN de moeite waard, ook als bijvoorbeeld uw gebruikelijke bank uw kredietaanvraag al heeft afgewezen.