Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. SNEL GELD is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Onze contacten

Gontardstrasse 17, 10178 Berlijn, Duitsland

Krediet voor freelancers en freelancers - Financier uw projecten met nlgeld.com!


Zelfstandigenkrediet: de belangrijkste feiten op een rij

Vraag direct uw goedkope geldlening aan

Wat is een ZZP lening?

Een lening voor zelfstandigen is een normale lening op afbetaling die wordt verstrekt aan zelfstandigen en zelfstandigen. Deze groep is echter niet erg populair bij banken als het gaat om kredietverlening. Dit is des te ernstiger omdat deze groep niet noodzakelijkerwijs minder krediet nodig heeft dan werknemers.

Allereerst zijn hier leningen voor investeringen in uw eigen bedrijf te zien. Maar vooral voor privédoeleinden vinden zzp’ers het moeilijk om de bank te overtuigen om te lenen. Ook als u al jaren klant bent en de bestelsituatie overtuigend is.

Ook als freelancer wil je niet alles in je werk steken. Er moet ook geld zijn voor grotere privé-uitgaven. Banken maakt het echter niet uit of het kopen van een nieuwe auto absoluut noodzakelijk is of dat het appartement gerenoveerd moet worden. Als de potentiële klant een zelfstandige is, wordt hij geconfronteerd met grote obstakels die moeten worden overwonnen.

Als u een van degenen bent die de sprong nog niet heeft gewaagd, zijn wij er om u te helpen. Leningen voor zzp’ers regelen wij snel en zonder bureaucratie. Dankzij onze leningvergelijker kunt u eenvoudig de goedkoopste lening voor zzp’ers krijgen. U kunt zelf bepalen waar u het geld voor wilt gebruiken. Een auto-ondernemerslening is bijvoorbeeld geschikt voor:

zakelijke investeringen
Financiële knelpunten overbruggen
Voorschotten betaald voor bestellingen
belastingbetalingen
Privé doeleinden

Waarom is het voor zzp'ers moeilijker om een ​​lening te krijgen?

Zekerheid / arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Voor zelfstandigen kan het vinden van een leningverstrekker overweldigend zijn. Veel banken zijn nogal terughoudend met het verstrekken van leningen als er geen arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is. Traditionele werknemers met een vast contract zijn in de ogen van veel kredietinstellingen solvabeler, ook als een zelfstandige een hoger inkomen heeft. Banken letten erop dat ze niet in gebreke blijven bij het terugbetalen van leningen, anders verliezen ze geld.

Afhankelijkheden / Liquiditeit
Als regelmatig inkomen beschikbaar is en zeker op de lange termijn, wordt de kans op wanbetaling geminimaliseerd. Als zzp’er kent u de situatie vast wel: vorderingen komen traag op gang en bestellingen lopen terug, waardoor de liquiditeit afneemt. Zelfstandigen zijn er dan ook over het algemeen niet verantwoordelijk voor dat hun kredietwaardigheid niet zo hoog wordt gewaardeerd. Zelfs als het inkomen van de laatste maanden of jaren constant is of stijgt, is dit geen garantie dat dit ook in de nabije toekomst zo zal blijven. Als klanten niet betalen, kan een zzp’er zijn schulden ook niet betalen.

Start-ups / Fluctuerende inkomsten
In de ogen is het grootste probleem voor krediet dus de fluctuatie van het inkomen van zelfstandigen. Hoe moeten banken verantwoord rekenen als je niet eens weet hoeveel geld je volgende maand gaat verdienen? De zelfstandigen beleven dan ook de moeilijkste momenten direct na de oprichting van de onderneming en in de eerste jaren van het werk.
Wie minder dan drie jaar als zelfstandige werkt, heeft weinig gegevens over zakenrelaties. Banken hebben weinig tot geen basis om de financiële situatie te beoordelen. De rente is hoog of er wordt geen krediet verstrekt.

Cependant, vous n’êtes pas obligé d’annuler le prêt indépendant. Bon-kredit.de est à vos côtés. Nous nous sommes donné pour mission d’être aux côtés des gens, même dans des situations difficiles. Et il y a des cas bien plus difficiles que de contracter un prêt pour les indépendants. Pour nos clients, le processus est également très simple, les taux d’intérêt sont bas et la probabilité de paiement est élevée !
 

Vraag direct uw goedkope geldlening aan

De belangrijkste vragen over uw krediet

Voorwaarden voor een lening met NL FINANCIEN® :

– Leeftijd: meerderjarig zijn
– Europese residentie
– Regelmatig inkomen (werknemers, ambtenaren, gepensioneerden, zelfstandigen)
– Mensen zonder vast inkomen (werklozen, Hartz IV, ondernemers, studenten, huisvrouwen) hebben een tweede medeaanvrager nodig die aan bovenstaande criteria voldoet.

Een negatieve kredietscore is meestal geen probleem bij NL FINANCIEN®.

Om uw lening goed te keuren, heeft de bank een bewijs van recent inkomen nodig. Dit kunnen loonstrookjes of pensioenstrookjes zijn. Soms wordt u ook gevraagd naar bankafschriften met uw salarisgegevens. Als er andere documenten nodig zijn, ontvangt u een bericht van uw persoonlijke kredietexpert.

Desgewenst kunt u alle documenten heel eenvoudig en snel fotograferen met uw smartphone en de foto’s uploaden via onze beveiligde server.

Je hebt recht op een snelle verwerking!
Daarom verwerkt NL FINANCIEN uw aanvraag binnen 2 uur. U ontvangt binnen één dag een gratis schriftelijk kredietaanbod per post of e-mail.

Als er intensieve onderhandelingen met onze bankpartners nodig zijn, kan dit in sommige gevallen twee tot drie werkdagen duren. Als u het kredietaanbod aanvaardt, kan uw geld binnen één tot twee werkdagen op uw rekening worden gestort.

NL FINANCIEN helpt haar klanten aan leningen vanaf 2%* effectieve jaarlijkse rente. U ontvangt gratis het beste aanbod van maximaal 20 banken in Duitsland en het buitenland, individueel samengesteld en zonder enige verplichting voor u. Het is gegarandeerd.

*Kredietpercentage van 2,75%-15,49% (afhankelijk van de kredietwaardigheid) vast voor de gehele looptijd, jaarlijks kostenpercentage: 2,79% tot maximaal 15,99%, netto kredietbedrag: 1.000 – 100.000 euro, contractduur: 12 – 120 maanden.

Representatief voorbeeld: Debetrentevoet 7,98% vast voor de gehele looptijd, Jaarlijks kostenpercentage: 8,29%, Netto kredietbedrag: 10.000 euro, Contractduur: 72 maanden, Maandelijkse termijnen: 175,29 euro, Totale rentekosten: 2.620,68 euro, Totale aflossing (inclusief alle kosten): 12.620,68 euro.

Test ons en ervaar het zelf: Ontvang nu een eerlijke en absoluut gratis offerte voor uw onmiddellijke krediet!

– Onmiddellijke leningen tot EUR 300 000
– Mogelijkheid tot aanvullende leningen tot EUR 50 000 bovenop bestaande verplichtingen
– Leningen zelfs in moeilijke gevallen (geen bewijs van lening)
– Snelle leningen ook voor gepensioneerden tot 80 jaar
– Kleine leningen vanaf EUR 1.000
– Woningkredieten tot EUR 1.000.000. Ook zonder eigen middelen.

Het is gratis! NL FINANCIEN® garandeert dat het 100% werkt zonder verborgen kosten. Met jarenlange ervaring, meer dan 300.000 uitbetaalde kredieten en een gecontroleerde en gereguleerde dienstverlening zijn wij een van de meest gevestigde kredietbemiddelaars in de Europese landen.

Een bankcommissie voor NL FINANCIEN. is alleen verschuldigd als het krediet is goedgekeurd en uitbetaald. Als er geen lening wordt verstrekt, is er geen vergoeding verschuldigd.

NL FINANCIEN is volledig onafhankelijk van de grote groepsbanken waarvan de goedkeuringsprocedures vaak rigide zijn. Onze kredietdeskundigen hebben veel contacten met financieringspartners. Zelfs bestaande kredieten spelen vaak slechts een ondergeschikte rol.

Dit betekent dat wij onze bankpartners vaak zover krijgen dat zij instemmen, zelfs wanneer anderen “nee” zeggen. Daarom is uw gratis aanvraag bij NL FINANCIEN de moeite waard, ook als bijvoorbeeld uw gebruikelijke bank uw kredietaanvraag al heeft afgewezen.