Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. SNEL GELD is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Onze contacten

Gontardstrasse 17, 10178 Berlijn, Duitsland

Autolening

Snelle financiering voor nieuwe en gebruikte voertuigen


Leenrente 3,00%, vast voor de gehele looptijd, effectieve jaarlijkse rente: maximaal 3,00%, netto leenbedrag: 1.000 – 500.000 euro, contractduur: 6 – 360 maanden. Representatief voorbeeld: kredietrente 3% vast voor de gehele looptijd, netto kredietbedrag: 10.000 euro, contractduur: 72 maanden, maandelijkse aflossing: 151,94 euro, totale rentekosten: 939,45 euro, totale aflossing (inclusief alle kosten): 10939,45 euro

Autokrediet: de belangrijkste feiten op een rij

Bij het financieren van een auto moet u kiezen tussen een regeling met een onafhankelijke bank of met een autobank.

Autobanken lokken je graag met zogenaamde nul procent financiering, die echter alleen onder bepaalde voorwaarden voor bepaalde modellen geldt.

Autobanken eisen in de regel het kentekenbewijs als onderpand, zodat u bijvoorbeeld niet de eigenaar van het voertuig bent en deze niet zomaar kunt verkopen.

Leasen is een alternatief voor autokrediet, maar je bent ook beperkt en er zijn extra kosten door diverse clausules

Wat is een autolening?

Een autolening is niet zomaar een autolening. Er zijn over het algemeen twee manieren om autofinanciering te implementeren. Enerzijds kun je een lening afsluiten bij een autodealer en zo de financiering direct bij aankoop ontvangen. Het voordeel hierbij is natuurlijk dat de aanschaf en de financiering van de auto uit één hand komen. Hoewel dit handiger is dan twee contactpunten, maakt het uiteindelijk het kopen van een auto iets duurder. Anderzijds kunt u ook een autolening afsluiten in de vorm van een gewone lening op afbetaling. Als u gebruik maakt van de dienst NL-FINANCIEN.COM heeft u niet meer werk dan bij dealerfinanciering, aangezien wij de gratis leningvergelijking voor u uitvoeren en u de offerte met de beste voorwaarden toesturen. De financiering van de auto wordt dan afgehandeld door een onafhankelijke bank, dat is het goedkoopste alternatief. Banken kennen gunstige voorwaarden toe omdat de auto als onderpand dient en zo uw kredietwaardigheid verhoogt. In dat geval is het geleende bedrag geoormerkt, dat wil zeggen dat het alleen kan worden gebruikt voor de aankoop van een auto. Als er problemen zijn met de aflossing, kan de auto worden verkocht en kan het geleende bedrag worden terugbetaald. Leningen bemiddeld door NL-FINANCIEN.COM daarentegen worden niet beïnvloed en u kunt het leenbedrag vrij gebruiken.

vormen van autoleningen

Als u op zoek bent naar een autolening, worden u drie verschillende soorten financiering aangeboden, afhankelijk van de kredietverstrekker:

Autolening met ballonfinanciering
Autolening met driedelige financiering
De autolening als klassieke lening op afbetaling

Banken en kredietinstellingen bieden minimaal één, maar soms meerdere varianten van autofinanciering aan. We laten u kort kennismaken met de varianten met hun voor- en nadelen, zodat u een overzicht krijgt van de beschikbare aanbiedingen.

autokredit-ballonfinanzierung

ballon financiering

U kunt vaak een forfaitaire financiering krijgen van een autobank die rechtstreeks samenwerkt met de dealer. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een Volkswagen bij een vakhandelaar, dan werken zij samen met de VW bank, waardoor autofinanciering mogelijk wordt.

Met ballonfinanciering profiteert u van een laag maandtarief. Aan het einde van de looptijd is echter een laatste betaling verschuldigd die een veelvoud is van de maandelijkse betaling. Tijdens de looptijd van de lening dient u daarom ook te letten op de laatste afbetaling en evt

autokredit-3wege

Tripartiete financiering

Driewegfinanciering is een variant van ballonfinanciering en wordt ook aangeboden door autobanken. Hier heb je aan het einde van de looptijd de keuze tussen drie alternatieven. U kunt de laatste termijn als ballonfinanciering betalen en de auto is van u.

Als alternatief kan direct daarna een nieuwe financiering worden onderhandeld met de verantwoordelijke bank. De derde mogelijkheid is dat u het voertuig inlevert en zo de eindafrekening vermijdt.

autokredit-ratenfinanzierung

Financiering op afbetaling

Het komt erop neer dat de goedkoopste manier om weg te komen met een autolening een conventionele lening op afbetaling is. U krijgt een leenbedrag waarmee u de auto kunt kopen. Op dit moment is de auto van jou en hoef je alleen maar de maandelijkse termijnen over de opgegeven leenperiode te betalen.

Aan het einde van de looptijd is de autolening volledig afgelost en hoef je geen laatste termijn te betalen.

De belangrijkste vragen over uw krediet

Voorwaarden voor een lening met NL FINANCIEN® :

– Leeftijd: meerderjarig zijn
– Europese residentie
– Regelmatig inkomen (werknemers, ambtenaren, gepensioneerden, zelfstandigen)
– Mensen zonder vast inkomen (werklozen, Hartz IV, ondernemers, studenten, huisvrouwen) hebben een tweede medeaanvrager nodig die aan bovenstaande criteria voldoet.

Een negatieve kredietscore is meestal geen probleem bij NL FINANCIEN®.

Om uw lening goed te keuren, heeft de bank een bewijs van recent inkomen nodig. Dit kunnen loonstrookjes of pensioenstrookjes zijn. Soms wordt u ook gevraagd naar bankafschriften met uw salarisgegevens. Als er andere documenten nodig zijn, ontvangt u een bericht van uw persoonlijke kredietexpert.

Desgewenst kunt u alle documenten heel eenvoudig en snel fotograferen met uw smartphone en de foto’s uploaden via onze beveiligde server.

Je hebt recht op een snelle verwerking!
Daarom verwerkt NL FINANCIEN uw aanvraag binnen 2 uur. U ontvangt binnen één dag een gratis schriftelijk kredietaanbod per post of e-mail.

Als er intensieve onderhandelingen met onze bankpartners nodig zijn, kan dit in sommige gevallen twee tot drie werkdagen duren. Als u het kredietaanbod aanvaardt, kan uw geld binnen één tot twee werkdagen op uw rekening worden gestort.

NL FINANCIEN helpt haar klanten aan leningen vanaf 2%* effectieve jaarlijkse rente. U ontvangt gratis het beste aanbod van maximaal 20 banken in Duitsland en het buitenland, individueel samengesteld en zonder enige verplichting voor u. Het is gegarandeerd.

*Kredietpercentage van 2,75%-15,49% (afhankelijk van de kredietwaardigheid) vast voor de gehele looptijd, jaarlijks kostenpercentage: 2,79% tot maximaal 15,99%, netto kredietbedrag: 1.000 – 100.000 euro, contractduur: 12 – 120 maanden.

Representatief voorbeeld: Debetrentevoet 7,98% vast voor de gehele looptijd, Jaarlijks kostenpercentage: 8,29%, Netto kredietbedrag: 10.000 euro, Contractduur: 72 maanden, Maandelijkse termijnen: 175,29 euro, Totale rentekosten: 2.620,68 euro, Totale aflossing (inclusief alle kosten): 12.620,68 euro.

Test ons en ervaar het zelf: Ontvang nu een eerlijke en absoluut gratis offerte voor uw onmiddellijke krediet!

– Onmiddellijke leningen tot EUR 300 000
– Mogelijkheid tot aanvullende leningen tot EUR 50 000 bovenop bestaande verplichtingen
– Leningen zelfs in moeilijke gevallen (geen bewijs van lening)
– Snelle leningen ook voor gepensioneerden tot 80 jaar
– Kleine leningen vanaf EUR 1.000
– Woningkredieten tot EUR 1.000.000. Ook zonder eigen middelen.

Het is gratis! NL FINANCIEN® garandeert dat het 100% werkt zonder verborgen kosten. Met jarenlange ervaring, meer dan 300.000 uitbetaalde kredieten en een gecontroleerde en gereguleerde dienstverlening zijn wij een van de meest gevestigde kredietbemiddelaars in de Europese landen.

Een bankcommissie voor NL FINANCIEN. is alleen verschuldigd als het krediet is goedgekeurd en uitbetaald. Als er geen lening wordt verstrekt, is er geen vergoeding verschuldigd.

NL FINANCIEN is volledig onafhankelijk van de grote groepsbanken waarvan de goedkeuringsprocedures vaak rigide zijn. Onze kredietdeskundigen hebben veel contacten met financieringspartners. Zelfs bestaande kredieten spelen vaak slechts een ondergeschikte rol.

Dit betekent dat wij onze bankpartners vaak zover krijgen dat zij instemmen, zelfs wanneer anderen “nee” zeggen. Daarom is uw gratis aanvraag bij NL FINANCIEN de moeite waard, ook als bijvoorbeeld uw gebruikelijke bank uw kredietaanvraag al heeft afgewezen.