Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven en particulieren hun financiële doelen te bereiken. SNEL GELD is een waarde-gedreven bedrijf dat de beste service in zijn vakgebied biedt.

Gallery

Onze contacten

Gontardstrasse 17, 10178 Berlijn, Duitsland

Overzicht van NL FINANCIEN kredietaanbiedingen

Met NL FINANCIEN als kredietverstrekker vindt u het juiste online krediet voor het gebruik van uw keuze.


Leenrente 3,00%, vast voor de gehele looptijd, effectieve jaarlijkse rente: maximaal 3,00%, netto leenbedrag: 1.000 – 500.000 euro, contractduur: 6 – 360 maanden. Representatief voorbeeld: kredietrente 3% vast voor de gehele looptijd, netto kredietbedrag: 10.000 euro, contractduur: 72 maanden, maandelijkse aflossing: 151,94 euro, totale rentekosten: 939,45 euro, totale aflossing (inclusief alle kosten): 10939,45 euro

Uw snelle & goedkope krediet

Goedkeuring zonder credit score check

Bij krediet zonder kredietscorecontrole speelt kredietinformatie geen rol in de kredietbeoordeling.

Snelle en gemakkelijke betaling

U ontvangt uw tegoed direct op uw rekening zonder creditering - voor vrij gebruik.

Discrete behandeling dankzij ervaring

Zelfs in moeilijke tijden helpen wij u snel en discreet aan een comfortabel krediet, zonder dat u een kredietrapport nodig heeft.

Uw krediet bij NL FINANCIEN

NL FINANCIEN is uw betrouwbare contactpersoon als alle andere banken u al hebben afgewezen.

Wij vinden geschikte kredieten voor kredietnemers met een matige kredietwaardigheid.

NL FINANCIEN wordt gecontroleerd en gereguleerd, wat voor u betekent: optimale veiligheid bij het online afsluiten van uw krediet.

Wij garanderen ook een snelle verwerking als u het krediet van uw keuze wilt verkrijgen.

De belangrijkste vragen over uw krediet

Voorwaarden voor een lening met NL FINANCIEN® :

– Leeftijd: meerderjarig zijn
– Europese residentie
– Regelmatig inkomen (werknemers, ambtenaren, gepensioneerden, zelfstandigen)
– Mensen zonder vast inkomen (werklozen, Hartz IV, ondernemers, studenten, huisvrouwen) hebben een tweede medeaanvrager nodig die aan bovenstaande criteria voldoet.

Een negatieve kredietscore is meestal geen probleem bij NL FINANCIEN®.

Om uw lening goed te keuren, heeft de bank een bewijs van recent inkomen nodig. Dit kunnen loonstrookjes of pensioenstrookjes zijn. Soms wordt u ook gevraagd naar bankafschriften met uw salarisgegevens. Als er andere documenten nodig zijn, ontvangt u een bericht van uw persoonlijke kredietexpert.

Desgewenst kunt u alle documenten heel eenvoudig en snel fotograferen met uw smartphone en de foto’s uploaden via onze beveiligde server.

Je hebt recht op een snelle verwerking!
Daarom verwerkt NL FINANCIEN uw aanvraag binnen 2 uur. U ontvangt binnen één dag een gratis schriftelijk kredietaanbod per post of e-mail.

Als er intensieve onderhandelingen met onze bankpartners nodig zijn, kan dit in sommige gevallen twee tot drie werkdagen duren. Als u het kredietaanbod aanvaardt, kan uw geld binnen één tot twee werkdagen op uw rekening worden gestort.

NL FINANCIEN helpt haar klanten aan leningen vanaf 2%* effectieve jaarlijkse rente. U ontvangt gratis het beste aanbod van maximaal 20 banken in Duitsland en het buitenland, individueel samengesteld en zonder enige verplichting voor u. Het is gegarandeerd.

*Kredietpercentage van 2,75%-15,49% (afhankelijk van de kredietwaardigheid) vast voor de gehele looptijd, jaarlijks kostenpercentage: 2,79% tot maximaal 15,99%, netto kredietbedrag: 1.000 – 100.000 euro, contractduur: 12 – 120 maanden.

Representatief voorbeeld: Debetrentevoet 7,98% vast voor de gehele looptijd, Jaarlijks kostenpercentage: 8,29%, Netto kredietbedrag: 10.000 euro, Contractduur: 72 maanden, Maandelijkse termijnen: 175,29 euro, Totale rentekosten: 2.620,68 euro, Totale aflossing (inclusief alle kosten): 12.620,68 euro.

Test ons en ervaar het zelf: Ontvang nu een eerlijke en absoluut gratis offerte voor uw onmiddellijke krediet!

– Onmiddellijke leningen tot EUR 300 000
– Mogelijkheid tot aanvullende leningen tot EUR 50 000 bovenop bestaande verplichtingen
– Leningen zelfs in moeilijke gevallen (geen bewijs van lening)
– Snelle leningen ook voor gepensioneerden tot 80 jaar
– Kleine leningen vanaf EUR 1.000
– Woningkredieten tot EUR 1.000.000. Ook zonder eigen middelen.

Het is gratis! NL FINANCIEN® garandeert dat het 100% werkt zonder verborgen kosten. Met jarenlange ervaring, meer dan 300.000 uitbetaalde kredieten en een gecontroleerde en gereguleerde dienstverlening zijn wij een van de meest gevestigde kredietbemiddelaars in de Europese landen.

Een bankcommissie voor NL FINANCIEN. is alleen verschuldigd als het krediet is goedgekeurd en uitbetaald. Als er geen lening wordt verstrekt, is er geen vergoeding verschuldigd.

NL FINANCIEN is volledig onafhankelijk van de grote groepsbanken waarvan de goedkeuringsprocedures vaak rigide zijn. Onze kredietdeskundigen hebben veel contacten met financieringspartners. Zelfs bestaande kredieten spelen vaak slechts een ondergeschikte rol.

Dit betekent dat wij onze bankpartners vaak zover krijgen dat zij instemmen, zelfs wanneer anderen “nee” zeggen. Daarom is uw gratis aanvraag bij NL FINANCIEN de moeite waard, ook als bijvoorbeeld uw gebruikelijke bank uw kredietaanvraag al heeft afgewezen.

kredite-autokredit

Autokrediet

Het is altijd mogelijk dat de eigen auto kapot gaat. Maar een nieuwe auto kopen kan duur zijn. Soms zijn gebruikte auto’s ook niet goedkoop. Maar degenen die hun auto nodig hebben voor persoonlijk en zakelijk gebruik hebben een probleem.

Gelukkig is er de goedkope autolening van NL FINANCIEN, die u als kredietnemer kunt afsluiten om uw financiële situatie te verbeteren. Met een dergelijke autolening kunt u niet alleen een auto financieren, maar natuurlijk ook aanhangwagens, motoren, enz.

kredite-barkredit

Kaskrediet

Met een kaskrediet, vaak een klein krediet genoemd, heeft u als kredietnemer de mogelijkheid om snel aan een relatief klein tot middelgroot geldbedrag te komen.

Geldkredieten liggen meestal tussen 1000 euro en 1.000.000 euro en kunnen vrij worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor dringende reparaties of de verwezenlijking van kleine wensen zoals de aankoop van een nieuw televisietoestel.

kredite-umschuldung

Onmiddellijk krediet

Onmiddellijk krediet doet zijn naam eer aan. Als lener profiteert u van de onmiddellijke betaling van het geleende bedrag. Dit wordt mogelijk gemaakt door een geoptimaliseerde aanvraag- en online identificatieprocedure. Bij NL FINANCIEN kun je niet alleen online krediet aanvragen, maar je ook online legitimeren.

Dit betekent dat onmiddellijke kredieten binnen 24 uur kunnen worden verwerkt en betaald. Met NL FINANCIEN kunt u een krediet afsluiten dat direct wordt uitbetaald.

kredite-darlehen

Lening

Een lening is gewoon een ander woord voor krediet, meestal een traditionele lening op afbetaling. Bij NL FINANCIEN kunt u verschillende leningen aanvragen.

Met dit type krediet kunt u verschillende investeringen financieren volgens uw wensen. Vergeet niet dat sommige, maar niet alle soorten leningen voor een specifiek doel bestemd zijn.

kredite-umzugskredit

Verhuiskrediet

Verhuizen is soms noodzakelijk, maar brengt bijna altijd hoge kosten met zich mee. Niet iedereen kan deze kosten uit eigen zak betalen. Daarom biedt NL FINANCIEN u een voordelige verhuislening aan!

Met onze hulp kunt u niet alleen uw verhuizing financieren, maar ook nieuwe meubels of zelfs een house-warming party met een krediet.

kredite-urlaubskredit

Vakantiekrediet

Op naar de feestdagen! Soms is het makkelijker gezegd dan gedaan. Want vakanties kunnen ook veel geld kosten. Vooral als de familievakantie meerdere weken gepland staat, is een reis duur. Vlucht-, hotel- en vakantiekosten zoals restaurantmaaltijden moeten worden betaald.

Met de vakantielening van NL FINANCIEN financiert u uw droomreis of zelfs uw huwelijksreis.

kredite-ratenkredit

Lening op afbetaling

Je hebt vast wel eens gehoord van een lening op afbetaling. De meeste kredietvormen zijn leningen op afbetaling. Bij dit kredietmodel ontvangt u het volledige bedrag van de lening die u heeft aangevraagd en betaalt u deze in maandelijkse termijnen terug aan de bank, inclusief rente.

Bij de lening op afbetaling zijn de looptijd en de hoogte van de maandlasten gekoppeld. U kunt dit echter relatief flexibel instellen.

kredite-schweizerkredit

Krediet zonder kredietscorecontrole

Bij NL FINANCIEN kunt u ook een lening krijgen zonder BKR-check. Kenmerkend voor deze financiering is dat er geen aanvraag is bij de Schufa en er dus ook leningen worden verstrekt aan mensen met kleine gebreken in het Schufa-dossier. De lening zonder BKR wordt vaak ook wel Zwitserse lening genoemd.

kredite-immobilienkredit

Hypotheek

Natuurlijk wil iedereen een condominium of zelfs een eigen huis, vooral als je bijvoorbeeld op het punt staat een gezin te stichten en je geleidelijk aan begint te settelen.

Vastgoedfinanciering is een van de meest voorkomende financieringsvormen, daarom kunt u bij NL FINANCIEN natuurlijk ook laagrentende vastgoedleningen afsluiten.

kredite-selbstaendig

Krediet voor zelfstandigen.

Als freelancer ligt het vaak niet zo eenvoudig. Met name ondernemers vinden het moeilijk om financiering te krijgen bij een gewone bank. En als ze dat wel doen, dan meestal tegen ongunstige voorwaarden.

Met NL FINANCIEN als uw persoonlijke leningadviseur is dat anders! Via onze partnernetwerken kunnen we ook goedkope leningen regelen voor freelancers en freelancers voor hun eigen bedrijf.

Stap voor stap instructies

Selecteer het leenbedrag

Selecteer uw leenbedrag en het gewenste maandtarief. ontvangt uw individuele leningofferte na uw aanvraag per e-mail.

Vraag vrijblijvend uw leenofferte aan

Bekijk onze voordelige kredietvoorwaarden. U neemt hiermee geen enkel risico. Ons aanbod is gratis en vrijblijvend. Een verzoek wordt ook niet gemeld en heeft dus geen invloed op uw kredietwaardigheid.

Legitimeer jezelf online

Wij maken gebruik van de nieuwste digitale technieken zodat u snel, eenvoudig en probleemloos een lening kunt aanvragen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om online een lening te zoeken en bij interesse de gewenste lening online aan te vragen.

Ontvang uw tegoed op uw account

Als uw leningaanvraag is goedgekeurd en u zich heeft gelegitimeerd, hoeft u niet veel te doen. Na een succesvolle aanvraag duurt het in het beste geval slechts 24 uur voordat het geleende bedrag op uw zichtrekening staat.